FWM_5343

Rittrapport Etappe 1. CdA Vouziers – Vouziers

Apr 11 • Alle ritt, Etapperitt • Views • 1 Comment

Vi hadde en foventning om hardkjør fra start, utsatte sidevindspartier og en avluttende spurt i høy fart. Spesielt på 3 til 4 strekninger skulle vi ha fokus på å sitte langt fram, for ikke å havne i en gruppe som sprakk vekk fra feltet.
FWM_5388
Vi fikk helt rett med starten. Ganske tidlig gikk 3 mann i brudd, og de økte raskt. Feltet satte ingen fart så avstanden ble stor. På det meste hadde de 11:50 til feltet. De Reijke og Team Stolting satte 2 mann i et mellombrudd, ikke mange lag til å ta ansvar og det ble etterhvert litt usikkert om feltet ville klare å kjøre dem inn.
FWM_5624ed
Først 40 km fra mål krympet avstanden raskt og 10 km før mål var forspranget nede i ett minutt. Det gikk mot en massespurt som vi hadde regnet med, selv om vi hadde trodd bruddet skulle bli innkjørt tidligere. Vi klarte ikke å mobilisere nok i fronten inn mot avslutningen i dag, Bugge ble sittende best av våre inn mot avslutningen men ble presset litt til siden og mistet bakhjulet han satt bak 300 meter før mål. Dermed måtte han bare fosøke å tråkke det han hadde i bakken opp mot mål. Han avsluttet i en tett front på 17.plass (uoffisielt).
-Jeg prøvde å sitte bra inn mot de siste svingene, men da jeg mista bakhjulet var jeg bare nødt til å åpne. Dermed ble det litt for langt og jeg mistet noen plasser på de siste metrene.
FWM_5370
-Vi klarer ikke å sitte der vi bør flere ganger i dag. Oskar mener vi hadde flaks flere ganger.
-Mange ganger tenker jeg at vi har flaks at løypa svinger og får motvind og ikke sidevind slik vi sitter.
Svein Erik er av samme oppfatning.
-Nå må vi samle sammen erfaringene fra i dag og rette på det som trengs inn mot etappen i morgen.
-Men oppsummert er vi der vi hadde som mål med dagen. Utgangspunktet er likt og OK for morgendagen og sammenlagtresultatet.
Alle 5 sitter inn i feltet på lik tid. 18. Bugge, 34 Wilson, 53 Eiking, 86 Lindau, 112 Svendsen
FWM_5337
Hele resultatlisten: 04-11 – CDA1

One Response to Rittrapport Etappe 1. CdA Vouziers – Vouziers

  1. […] innenfor distanse sammenlagt etter to etapper med +25 sekunder. Rittrapportene for disse her: Rittrapport etappe 1. Rittrapport etappe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »